marți, 26 iulie 2011

Lectia de machiaj

Azi o sa scriu partea a2a din capitolul despre USTENSILE.

PENSULE PENTRU FARD DE PLEOAPE


Pensula pentru fard de pleoape nr.13-Aceasta pensula de precizie este ideala pentru aplicare fardului preferat de-a lungul genelor inferioare.Sau foloseste-o la trasarea unei linii drepte in pliul ochiului.

Pensula pentru fard de pleoape nr.17-Aceasta pensula cu perii duri si taiati oblic este ideala pentru aplicarea culorii neutre in pliul  ochiului sau pentru integrarea mai multor culori de fard intr-un machiaj unitar.

Pensula pentru fard de pleoape nr.11-Aceasta pensula lata este folosita la aplicarea culorilor neutre in pliul ochiului si la intefrarea culorilor pentru desavarsirea machiajului ochiului.Este indispensabila daca folosesti la machiajul ochilor mai mult de o singura culoare.

Pensula pentru fard de pleoape nr.12- Pensula aceasta arcuita te ajuta sa aplici culoarea cea mai intensa de fard de-a lungul genelor si in coltul exterior al pliului ochiului.

PENTRU FARD DE OBRAZ

Pensula pentru fard de obraz nr.62-Aceasta pensula deasa si moale este perfecta pentru aplicarea fardului de obraz sau a bronzantului.Forma ei usor conica spre varf te ajuta sa integrezi fardul in machiaj pe masura ce il aplici.

Pensula pentru fond de ten. nr 51-Este lata ,moale si folosesti ca sa aplici uniform pe piele fondul de ten crema sau pe cel lichid.Ideala pentru o improspatarea rapida a machiajului,te poate ajuta sa dai un aspect neted si uniform fdt pe care deha il ai pe fata.

Pensula gigant pentru fardul de obraz,pudra nr.70-Imensa si pufoasa,aceasta pensula este ideala pentru o aplicare catifelata , usoara si uniforma a pudrei pulbere.Este de asemenea foarte buna pentru fardul de obraz deoarece confera un aspect delicat si neted.

Pensula pentru corector nr.50-Aceasta pensula ascutita este folosita pentru a aplica precis corectorul.Iti permite sa acoperi pete sau defecte ale fetei,ascunzand ceea ce nu vrei sa lasi sa se vada.

Pensula pentru contur de ochi nr.40-Este perfecta pentru a contura ochii cu fard si pentru a aplica pudra peste linia facuta cu un creion dermatograf.Confera fetei un aspect natural si delicat.

1 comentarii:

 
Madlenn92 Blogger Template by Ipietoon Blogger Template