marți, 20 martie 2012

Lectia de machiaj

Ochi departati unul de celalalt

Daca spatiul dintre ochii tai este mai mare decat latimea unui singur ochi,atunci sunt departati , iar scopul tau este sa creezi iluzia ca sunt de fapt mai apropiati.

  • In acest caz , trebuie sa aplici o culoare mai inchisa in scobitura ochiului,de la baza nasului.Adancimea culorii creeaza iluzia ca acea zona se retrage,iar ochii tai se apropie.
  • Aplica fardul dinspre coltul exterior spre cel interior, estompand culoarea spre interior si in sus,pentru ca daca este aplicat in directia opusa,iti "indepartezi" ochii unul de celalalt in loc sa ii apropii.
MOD DE APLICARE:
1.Evidentiatorul:
Aplica-l pe arcada si pe pleoapa

2.Tonul neutru:
Pornind din coltul exterior al pliului,intinde culoarea spre interiorul ochiului.Aplica mai multe straturi in coltul interior pentru a da profunzime culorii si pentru a crea iluzia de apropiere a ochilor.

3.Conturul:Porneste din coltul exterior al ochiului si aplica-l de-a lungul genelor superioare si sus in pliul ochiului.De asemenea , foloseste-l si sub genele inferioare,dar sa ai grija sa nu intinzi culoarea dincolo de marginea exterioara a ochiului.

Pupici:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Madlenn92 Blogger Template by Ipietoon Blogger Template