marți, 13 martie 2012

Lectia de machiaj

Azi incepem capitolul "Forma ochilor".

Ochi cu pleoapa cazuta


Acesti ochi mai sunt numiti si "ochi de dormitor", deoarece pleoapele par partial inchise.Daca aplici corect fardul si reduci suprafata pleoapelor , ochii acestia vor parea mai mari.Scopul nostru este de a crea iluzia ca pleoapele sunt impinse in spate sau ca se retrag,iar ochii ies mai mult in evidenta decat pleoapele.

  • Nu aplica niciodata un fard inchis pe intreaga suprafata a pleoapei,pentru ca va crea iluzia de ochi inchis
  • Nu ceda tentatiei de a evidentia prea mult arcada,pentru ca acest lucru va accentua mai mult aspectul de ochi inchis.
MOD DE APLICARE:

1.Evidentiatorul :
Aplica-l pe arcada si de-a lungul genei de sus

2.Tonul neutru :
Incepe de la baza pleoapei de sus si acopera intreaga suprafata lasata,ceea ce va da senzatia ca pleoapa se ridica.Asigura-te ca imbini foarte bine evidentiatorul cu tonul neutru.

3.Conturul:
Incepe de la baza pleoapei de sus si acopera intreaga suprafata lasata.In cazul acestei forme de ochi, te sfatuiesc sa apici conturul mai inspre interiorul pleoapei si sa-l intinzi pana mai sus decat in cazul ochilor care au alte forme.Scopul este de a parea ca pleoapa se retrage.Apoi , aplica contur si la baza genelor inferioare.Nu este indicat sa sari peste acest pas.Ochii cu pleoapa cazuta sunt avantajati daca atat genele inferioare,cat si cele superioare sunt bine conturate.


SFAT:
Forma sprancenelor este foarte importanta in aceasta situatie,pentru ca poate distrage atentia de la pleoapa inchisa pe jumatate.

Pupici:*


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Madlenn92 Blogger Template by Ipietoon Blogger Template