marți, 1 noiembrie 2011

Lectia de machiaj

So I'm back cu aceasta postare specifica zilei de marti.
Azi o sa scriu putin despre sculptarea fetei.


Multe femei cu fata plina vor sa o faca sa para mai slaba.Cel mai eficient mod de a realiza acest lucru este "sculptarea" fetei folosind fondul de ten si pudra.
Acestea te pot ajuta sa transformi orice tip de fata intr-una ovala-forma fetei considerata perfecta.
Indiferent ce produse folosesti , trebuie sa urmezi aceeasi metoda de sculptura.Vei selecta trei nuante de fdt sau pudra in trei niveluri diferite de intensitate (nuante).
1.Prima culoare trebuie sa se potriveasca exact cu tenul tau.Este culoarea ta de fdt.
2.A doua culoare,evidentiatorul,trebuie sa fie cu o nuanta mai deschisa decat prima,dar in acelasi ton cromatic.
3.A treia culoare,conturul, trebuie sa aiba o nuanta mai inchisa decat prima culare,dar tot in acelasi ton cromatic.Nu trebui sa existe o diferenta foarte mare intre cele 3 culori.

Pasul 1.
Aplica primul fdt(in culoarea reala a tenului )pe toata fata.Apoi imagineaza-ti sau traseaza un oval in jurul fetei.Latimea ovalului este data de orbitele ochilor;inaltimea si lungimea se extind de la varful fruntii pana la varful barbiei.
Pasul 2.
Aplica al doilea fdt sau evidentiatorul in interiorul ovalului,adica pe zonele inalte-fruntea,suprafata de sub ochi,varful pometilor si varful barbiei.Trasaturile evidentiate vor fi punctul de atractie al fetei tale.
Pasul 3.
La sfarsit,foloseste conturul sau nuanta cea mai inchisa de fdt  pentru zonele din afara ovalului , adica pe tample, la baza parului si in lateralele obrajilor.Aplicand o nuanta mai inchisa de culoare pe zonele marginale,fortezi acele suprafete sa se retraga,creand iluzia unei fete mai inguste si mai ovale.Daca ai o piele de un alb fildes sau bej,vei avea mai mult de conturat decat de evidentiat.

Uite un truc simplu daca vrei sa-ti ingustezi nasul.Evidentiaza pe lungime latimea pe care vrei s-o aiba nasul tau,apoi aplica un contur pe lateralele nasului;astfel nasul va parea mai ingust pentru ca privirile vor fi atrase de zona centrala-cea evidentiata.Daca ai nasul usor incovoiat,traseaza o linie evidentiatoare de-a lungul nasului,apoi aplica pe laterale contur.Oamenii vor focaliza linia evidentiata,iar nasul va parea drept.
Pentru a-ti desavarsi infatisarea,aplica trei nuante de pudra:una care sa se potriveasca perfect cu tenul tau,una mai deschisa,care sa se potriveasca bine cu evidentiatorul,iar alta un pic mai inchisa in ton cu nuanta folosita drept contur.Pudra va da un efect tridimensional frumos chipului tau sculptat,ceea ce ar trebui sa transforme orice tip de fata intr-una ovala.

Pupici:*

2 comentarii:

  1. Super lectia! Ca tot incepusem sa fac colectie de postari legate de contouring, o pun si pe a ta :x

    RăspundețiȘtergere

 
Madlenn92 Blogger Template by Ipietoon Blogger Template